Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ingen förlorare med Medskogssatsning

Jag hoppas att både politiker och tjänstemän förstår hur viktig satsningen på handel och service i Medskog vid södra infarten till Hudiksvall är, och att de gör allt för att underlätta de beslut som behöver tas.

Annons

Börjar enskilda tjänstemän dra ut på processen, till exempel genom att inte genast underrätta byggarna om vilka handlingar som behöver tas fram, kan den här satsningen gå Hudiksvall förbi!

Söderhamn är mera positiv till extern handel, och har tidigare varit nämnd som alternativ både för Biltema, Rusta och Jula. Skulle så ske så går ju Hudik miste om både arbetstillfällen och kundtillströmning. Något som säkert blir kännbart även för butikerna i Hudiksvalls centrum.

Kan även relativt billiga hotellrum tas fram tror jag Hudik kan bli en handelsmetropol där även de centrala affärsidkarna kan dra nytta av satsningen. Får de sedan möjlighet att sätta upp en informationsplats ute vid Medskog, om vad centrala Hudik kan erbjuda, så tror jag ingen behöver gå förlorande ur det här.

Ur miljösynpunkt borde ju det här vara en ren vinst då många från det här området åker till Biltema som nu finns närmast i Gävle och Sundsvall. Och till Rusta som finns i Bollnäs och Sundsvall. Att slippa dessa långa resor måste ju vara något att sträva efter.

Lokalpatriot

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons