Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ingen arena över skatten

Svar till Stefan Jonäng (9/9).

Annons

Det är tråkigt och högst beklagligt då man läser insändare som helt går ut på att ”trampa på andra för att komma ett pinnhål upp själv”. Stefan Jonäng skriver att han inte kan utläsa hur vi i Bollnäspartiet skulle finansiera ett arenabygge. Om man läser vår text så står det klart och tydligt att vi inte ska finansiera det, då ståndpunkten är att ”vi är för en utveckling av gamla SJ-området och ett arenabygge om det finansieras av privata aktörer. Det vill säga att det inte drabbar skattebetalarna. Klarare än så kan det knappast vara skrivet.

Då jag skummat igenom Centerns information på internet går inte heller där att utläsa hur saker och ting ska finansieras. Är Centerns ståndpunkt då att man är emot en utveckling av gamla SJ-området? Det är ju den uppfattningen man får. Att vi i Bollnäspartiet skulle vara sämre på ekonomi får stå för Jonäng. Vi är väl representerade med många kategorier inom arbetslivet bland annat med personer som jobbar med ekonomi.

På Centerns hemsida går att utläsa att ”vi tar ett starkt kommunekonomiskt ansvar” vilket vi inte tänker angripa då det får står för dem. Att kasta skit på andra är inget vi tänker ägna särskilt mycket tid åt, då vi anser att det är bortkastad tid och inte leder till någon utveckling, varken för oss eller för skattebetalarna.

Anna-Maria Eriksson, Bollnäspartiet

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons