Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Inga fler indragningar i skolan

Vi valde er politiker för att ni skulle se till att vi i kommunen mår bra och för att vi ska må bra vill vi att våra barn mår bra och får en trygg skolgång och att våra gamla släktingar har det bra på hemmet.

Annons

Det räcker för länge sedan! Det går inte att dra in på något mer!

Det är dags att sätta ner foten nu Lahenkorva. Du måste kräva mer pengar till skolorna. Som en högt uppsatt politiker i regeringen sa: I kristider får man dra ner på lyxen och koncentrera skattepengarna till de nödvändigaste kostnaderna.

Så gör man väl alltid!

Om vi har dåligt med pengar i familjen får vi tänka oss för vad vi ska dra ner på. Inte sjutton bygger vi ut huset eller tapetserar om och struntar i att köpa mat.

När det går dåligt och det är ebb i kassan kan man inte först bygga ett nytt kulturkvarter och sedan dra in på skolan så mycket att det drabbar eleverna. Vad kommer då att hända med våra barn? Kommer de ens kunna läsa och skriva när de gått ut grundskolan?

Vi valde er politiker för att ni skulle se till att vi i kommunen mår bra och för att vi ska må bra vill vi att våra barn mår bra och får en trygg skolgång och att våra gamla släktingar har det bra på hemmet. Tydligen har ni budgeterat alldeles för lite pengar till det viktigaste och alldeles för mycket till oviktiga saker som tunnlar, kulturkvarter och dyl.

M

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons