Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

I Ljusdal klagar man

Har varit ute i Sverige på semester och ser hur man bygger, satsar på nya butiker, utvecklar sina kommuner och så vidare. Ser man till Ljusdals kommun ser inte framtiden ljus ut.

Annons

Har varit ute i Sverige på semester och ser hur man bygger, satsar på nya butiker, utvecklar sina kommuner och så vidare. Ser man till Ljusdals kommun ser inte framtiden ljus ut. Man lägger ner viktiga utbildningar, bygger inget nytt. Inte ens Liedl får etablera sig här utan att man klagar och stretar emot.

Kommer hem och hör på radion att Ljusdals kommuns politiker har dubbelt så hög lön som de i Hudiksvall. Detta låter som en dålig ekvation. Har inte vi i denna kommun samma möjligheter som andra kommuner?

Om nu Hudiksvalls politiker lyckas så bra att utveckla deras blomstrande stad, varför kan inte våra politiker lyckas? Bygg och utveckla, släpp in lite nya affärskedjor till Ljusdal.

Och snälla kommuninvånare, sluta att motarbeta de nya affärer och kedjor som vill etablera sig i Ljusdal. Om det kommer nya affärskedjor hit är bara bra för alla.

Nya tag i Ljusdal

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons