Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hur naiv får man bli?

En fackklubb ska inte leka bank med kapital som är avsett för medlemmarna och inga andra, skriver Sune Öster.

Annons

Jag har läst Örjan Fridners uttalande om att ställa in mötet med Folkets Hus-föreningens styrelse för att utreda turerna om lånet för renoveringen av föreningens lokaler. Som orsak anges fullt förtroende för Folkets Hus-föreningens styrelse samt att detta skulle vara alltför betungande.

Detta uttalande är ju rent trams! Hur naiv får man bli? Det bör ju vara en enkel sak att utreda med den täta sammanhållning som finns mellan dessa tre parter: Socialdemokraterna, Folkets Hus-föreningen och SEKO. De är ju i stort sett samma sak. Lägg alla kort på bordet för att slippa bidra till en massa spekulationer, för så länge inte detta görs så kvarstår spekulationer om att inte detta har gått rätt tillväga.

Redovisa vilket lånekontrakt som är skrivet. Hur lång löptid är lånet på? Vilken ränta betalas? Vilken säkerhet har SEKO fått på lånet.?

Detta är frågor som medlemmarna i SEKO säkert funderar över, för det är ju deras pengar det handlar om. En fackklubb ska inte leka bank med kapital som är avsett för medlemmarna och inga andra.

Hur har det kunnat bli så illa?

Sune Öster

anhörig till SEKO medlem

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons