Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Humanitet och ansvar

En av de första nya lagar alliansen stiftade, var att pensionärer på ålderdomshem och servicehus skulle få komma ut, minst en gång per dag. Vid besök på servicehus inom kommunen har vi konstaterat att denna lag inte efterföljs!

Annons

En av de första nya lagar alliansen stiftade, var att pensionärer på ålderdomshem och servicehus skulle få komma ut, minst en gång per dag. Vid besök på servicehus inom kommunen har vi konstaterat att denna lag inte efterföljs! Det framkom att många inte fått komma ut på flera veckor! Detta är olagligt, inhumant och totalt oacceptabelt! Söderhamn är en av två kommuner i landet, som inte följer svensk lagstiftning. Befolkningen behöver få veta vad detta beror på.

Ännu ett lysande exempel på laglösheten i Söderhamn är den fruktansvärda nedskräpning på gatorna, som möter oss varje morgon. Varför bötfäller inte polisen individer som kastar skräp på gatorna och i naturen? Söderhamn har nu ett rykte om att vara ett laglöst träsk och det är precis så det ser ut. Om våra poliser inte har tid, ork eller resurser att böta folk för nedskräpning då behöver vi anställa våra arbetslösa att sköta detta arbete!

Kerstin Holmström (M)

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons