Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hösten löser rabattproblemet

Kampen om rabatterna i Ljusdal raser i Ljusdals-Posten. Yvonne Oscarsson står på barrikaden för mer rensning och prydligare rabatter. På andra sidan hittar vi kommunen, vars företrädare skyller ifrån sig. Företrädaren ser tydligen inte hur kommunens rabatter ser ut.

Annons

Inget ovanligt i en kommun som saknar handlingskraftig ledning. Enskilda tjänstemän tvingas försvara politiska beslut. Kommunens politiska ledning har varit tydlig: Hellre behålla en tung kommunal administration istället för att frigöra pengar för att förbättra kommunens tjänster. Som att fixa till rabatterna.

Även Oscarsson vill behålla den stora administrationen, men förfasas över konsekvenserna när pengar inte räcker till och rabatternas ogräs får växa vind för våg.

Nya moderaterna inser konsekvenserna och vill skapa en enhetlig förvaltningsorganisation som gör livet bättre och billigare för kommunens invånare. Tyvärr är moderaterna för få för att få igenom det vi vill.

Kampen kommer därför att rasa vidare om rabatterna, tills hösten löser problemet. Nya moderaterna vet att: vi kan mycket mera!

Lasse Molin (M)

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons