Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hör gärna av dig direkt, Olle Frisk

Utan att veta hur Frisk sökt den påstådda kontakten kan jag bara uppmana honom att ringa eller mejla mig så kan vi prata om det han vill, skriver Sven-Erik Lindestam (S).

Annons

Olle Frisk skriver raljant i en insändare (18/8) att försök har gjorts att ta kontakt men inte besvarats om en byggnad i Stråtjära. Utan att veta hur Frisk sökt den påstådda kontakten kan jag bara uppmana honom att ringa eller mejla mig så kan vi prata om det han vill.

Läs även: Kontakt önskas med er landsbygdsvänliga i Söderhamn

När samme Frisk sen tolkar sin påstådda uteblivna kontakt som ett ointresse hos mig för landsbygden bär det i väg. Landsbygden är en oerhört viktig tillgång för vår kommun ur flera aspekter och det är också därför vi välkomnar det goda samarbete vi haft och har från kommunen tillsammans med inte minst LRF och som bland annat gett oss en lokal livsmedelsupphandling.

Oavsett den påstådda uteblivna kontakten så kan jag försäkra Frisk att min och socialdemokraternas bestämda hållning är att stad och land måste utvecklas hand i hand med arbetstillfällen, skolor och service i hela kommunen och där ingår självklart också boende. Så Frisk är självklart välkommen att höra av sig.

Sven-Erik Lindestam (S)

kommunstyrelsens ordförande

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons