Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hjärtefrågor, eller...?

Vill bara lämna lite tips till den nya majoriteten i Ovanåker.

Annons

Ni kan redan nu förbereda er på vilka motioner och förslag som oppositionen med Centern i spetsen och KD som släpvagn kommer att lägga hela tiden fram till nästa val.

Ta bara och påminn er om vilka förslag främst S och V lagt under de senaste åren och som avslagits av den gamla majoriteten med C i spetsen. Listan kan göras ganska lång så de har ju ämnen till motioner. Fördelen med kommunala skolor, Alfta simhall som Jan Wahlman aldrig kämpat för, trafiksäkerhetsgrupp, turismsatsning på Forsparken, folkomröstningar, ungdomsfrågor, miljömålen. Som sagt, det är många bra förslag som lagts under åren och som redan hade kunnat vara genomförda om inte den borgerliga kartellen med C i spetsen sagt nej! Sätt er ner och gå igenom era gamla förslag och kolla upp vilka svar ni fick då.

Glöm för all del inte att kräva finansiering till sista kronan. För det var ju ett av argumenten för dem när de satt i majoritet. "Det här har alltid varit min hjärtefråga, sa Bill. Ja min också, sa Bull". Lycka till i den nya majoriteten!

Måns

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons