Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hjärtats parabol

Vi människor är sökande och borde kanske ha parabolantenn för att kunna nå vissa frekvenser. Hjärtat måste vara med hur vi än ser det. Men många ser bara besvärligheter, och inte de gåvor vi har fått.

Annons

Vi människor är sökande och borde kanske ha parabolantenn för att kunna nå vissa frekvenser. Hjärtat måste vara med hur vi än ser det. Men många ser bara besvärligheter, och inte de gåvor vi har fått. Det skrivs spaltkilometer om elände, men knappast något om livets goda.

Alla har något de kan förmedla och borde visa det mera, för varje människa är unik. Myndigheter borde ha en särskild parabolantenn så de inte bara tänkte med huvudet utan också med hjärtat. Ingen går oberörd genom livet, utan stöter på både uppförsbackar och nedförsbackar.

Men tendensen i samhället är att det går alltid uppför. Unga människor skulle ha mer av denna parabolantenn och se hur många välsignelser de har.

Så försök att få in den frekvens där du känner dig trygg. Då behöver du inga avtal eller att du känner dig skygg. Utan med kärlekens parabolantenn får du in de rätta vågorna. Ingen kan förstå kärlekens kraft, men kanske några av frågorna.

Bo Grapenskog

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons