Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hela genomfarten är ovårdad

Gatu- och parkchefen Emma Nordebo ger besked (6/8) att det är olja i rabatten utanför tingshuset, och det är anledningen till att den inte rensats. För mig en förklaring som absolut inte håller, när det gäller att hålla genomfarten snygg och fräsch.

Annons

Alldeles oavsett ersättning från den som är ansvarig för utsläppet, går det väl att se till att rabatten är rensad, och att inte meterhöga tistlar helt tagit över?

Oljeutsläpp utanför tingshuset förklarar nu inte varför det är orensade rabatter genom hela genomfarten? Det är ju inte bara en rabatt det handlar om, utan många fler, och det är väl inte oljeutsläpp i hela genomfarten?

Sommarjobbare gör säkert ett gott jobb. Förmodligen är det väl så att sommarjobbare gör det jobb de blir anvisade att göra, och bevisligen har de inte fått i uppdrag att rensa i tätorten.

Jag håller med Emma om att mycket i vår köping är vackert, och många planteringar är oerhört förskönande. Tyvärr är det trots allt så att de igenväxta rabatterna förtar skönheten, eftersom det ger ett slarvigt och fult intryck.

Jag har mycket svårt att tro att någon kan tycka det är välkomnande och inbjudande med rabatter där ogräset syns mer än det som egentligen ska växa där. Olja i en rabatt eller inte, är inget försvar för att hela genomfarten är full av ogräs i de annars fina rabatterna.

Yvonne Oscarsson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons