Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hassela får ett spökhus mitt i byn

Minst 272 andra Hasselabor undrar fortfarande varför huset ska kallställas/rivas och frågan är fortfarande obesvarad.

Annons

Öppet brev till Stig Eng

Stig Eng: Sista flyttlasset går snart från Bergsjövägen 20. Ilskna, arga, lessna hyresgäster har placerats ut i andra lägenheter på Nordanbrovägen. Människan är ju anpassningsbar och förstår att hon inte kan sitta och gråta, utan måste inordna sig i verkligheten. Jon svarar: Ja, jag trivs här eftersom jag måste.

Minst 272 andra Hasselabor undrar fortfarande varför huset ska kallställas/rivas och frågan är fortfarande obesvarad.

Hyresgästföreningens representanter var med på första mötet med hyresgästerna på Bergsjövägen 20 tillsammans med ledningen för Nordanstigs Bostäder. Deras medverkan kan inte höjas till skyarna. De skulle hjälpa till, men med vad?

Jag tycker att deras uppgift borde ha varit att ta till vara sina medlemmars intressen och informera om hur man överklagar ett vräkningsbeslut. Jag förstår att man säger upp sitt medlemskap i hyresgästföreningen. Kaffekalas kan ju ordnas utan deras hjälp.

Nordanstigs bostäder har fått en ny verkställande direktör, Rickard Brännström. Han kan inte lastas för "gamla synder". Han vet att det gror under ytan i Hassela. Han skulle kunna bjuda in till ett möte i Hassela. Presentera sig och berätta om sina visioner och mål, förklara varför huset ska rivas/kallställas. Men nej. I stället åker han hit, smyger runt och tittar på huset, hoppar snabbt in i bilen igen innan han blir igenkänd och åker i väg.

HT den 9/10 -09 skriver om Bergsjövägen 20. Huset ska bli trygghetsboende. Vilket fint förslag. Hoppas att det kommer att genomföras. Huset blir kvar och till nytta för oss Hasselabor. Vi får vara glada att Hasselas nya "logga" inte blir: 'Flytta till Hassela, byn med spökhus mitt i centrum.

Anki Hasselvik

Åsa Stålberg

Ebon Kram

Elsy och Olle Granlund

Gudrun Wedin

Maud Watz

Ove Östberg

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons