Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hänger det på storleken?

För att ta ner Brotorgssåpan på ett enkelt gräsrotsperspektiv, begripligt för alla vill jag gärna ha svar på följande fråga; hur har kommunen klarat av att upprätta regler och kontrakt för så kallade gratistomter för villabebyggelse?

Annons

För att ta ner Brotorgssåpan på ett enkelt gräsrotsperspektiv, begripligt för alla vill jag gärna ha svar på följande fråga; hur har kommunen klarat av att upprätta regler och kontrakt för så kallade gratistomter för villabebyggelse när man inte klarat av att göra sammaledes det vill säga upprätta ett glasklart kontrakt för Brotorget och dess bebyggelse? Det måste ju vara precis samma sak fast i större skala.

Om jag inte missminner mig sålde kommunen villatomter för en krona styck och där måste det ha varit villkorat att bygget skulle vara påbörjat och slutfört inom angiven tidsram. Annars återgick tomten i kommunal ägo. Kan kommunens politiker förklara skillnaden för mig och några till... Tack. Annars kan vi börja hamstra enkronastomter och lägga på lager för framtiden, nästa gång det blir tillfälle.

Det kan väl ändå inte vara så att det är storleken som har betydelse också i det här fallet. Eller vem som köper. Eller att villaägarna i Bollnäs är osmarta, hederliga typer som håller sig till reglerna.

Gertrud Haglund

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons