Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Handla med hjärtat, Hans Sundgren

Jag förstår hur Hans Sundgren tänker, men att han av princip står fast och riskerar hundratals jobb för sina politiska ideologiska skäl förstår jag inte. Nu är det dags att lämna det ideologiska tänket en stund, Hans Sundgren, och handla med hjärtat.

Annons

En fråga med anledning av Hans Sundgrens uttalande i Kuriren 25/2.

Jag använder hjärna och hjärta i mitt politiska arbete. Jag anser att kommunen inte ska ägna sig åt att bygga företagslokaler som man nu är på väg att göra på Faxepark, men jag vet också att kommunen har som syfte att sälja av Faxepark så småningom när man färdigställt området. Därför ställer jag mig helt bakom kommunstyrelsens förslag att i första hand få en entreprenör att projektera och om ingen intressent finns ska kommunen genomföra det.

Jag förstår hur Hans Sundgren tänker, men att han av princip står fast och riskerar hundratals jobb för sina politiska ideologiska skäl förstår jag inte. Nu är det dags att lämna det ideologiska tänket en stund, Hans Sundgren, och handla med hjärtat. Gör du inte det vill jag att du ställer dig upp och säger: "Jag står för att jag riskerar era arbeten på Teleperformance och jag står för att ni över hundra som är arbetslösa som har chans att få sysselsättning får fortsätta ert arbetssökande för jag tänker inte lämna min ideologiska fana för en stund".

Maria Leander (C), politiker och medmänniska

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons