Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Gud talar genom sitt ord

Svar till Birgitta Ahlgren. Så bra att du ställer frågan: Vad ska jag tro på? För mig är det självklart. Jag kan inte leva utan Gud, Jesus och hans ande.

Annons

Svar till Birgitta Ahlgren (1/9).

Så bra att du ställer frågan: Vad ska jag tro på? För mig är det självklart. Jag kan inte leva utan Gud, Jesus och hans ande.

När man undrar ska man läsa Bibeln. En del säger att Gud är tyst. Men det är han inte. Alla har en bibel där han talar. Vet du vem som hindrar oss att få veta sanningen? Den onde själv – ta inte fram Bibeln, om du gör det, läs den inte. Det finns en god och en ond makt. Gud talar faktiskt genom sitt ord. Känner du igen vem som säger vad? Jesus säger, kom till mig. Bara jag kan förlåta synd. Säg ja till honom högt för dig själv och andevärlden. Och allt ont måste vika. Det kan låta konstigt men då är vi inte längre rädda för döden.

Darwin var också en sökare. Reste runt hela jorden. Hur kunde han förvilla så många? Själv kom han till tro på den Gud han förnekat i så många år. Han blev redskapet för otron, den ondes verk. Han blev förfärad över att så många genom honom börjat tvivla på att det är Gud den allsmäktige som skapat allt. Själv blev han räddad. Så god är Gud.

Signe Rehn

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons