Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Grus i maskineriet

Summa summarum av Bollnäs-cruisingen: vilket skämt! Varför i all världen ska en bakåtsträvare inom kommunen få bestämma hur det ska se ut en kväll som denna?

Annons

I artikeln i Ljusnan i fredags, läs den så slipper jag citera, gjorde Kent Hedberg mycket bra ifrån sig, häpnadsväckande att man bara kan köra över resten av nämnden! Biltrenden, speciellt bland veteranare, är en begivenhet som bara växer i Sverige, en trend att värna om, och som inte går att förneka. 

Se till att göra cruisingen attraktiv istället, placera Bollnäs på kartan och gör något bra av det. Kommunen behöver all PR den kan få. Det är för övrigt inte bara bilåkarna som roas av evenemanget, minst lika intressant är det för alla de som går man ur huse med sina familjer, med eller utan campingmöbler och fika. 

De polisiära insatserna som fanns tillgängliga under kvällen, har väl kunnat sprida ut sig till de strategiska platserna det raljerats om, istället för att stå och samtala med varandra, så hade vi sluppit dessa idiotiska avstängningar. 

Men det är klart, med tanke på en annan korkad avstängning i stan, istället för att anlägga en rondell och nya busshållplatser som placerats mitt i körbanan, så kanske man inte ska förvånas. Man ska öppna upp, inte stänga igen och sedan tro eller vilja att saker och ting löser sig bara "så där"!

Har man problem så flyttar det bara någon annanstans. Mottag cruisingen med öppna armar, det kan bli stort i den lilla staden! Kanske kan den nya bilklubben, som bildats i Bollnäs, styra upp det hela framöver.

Kusin Papp-Hammar

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons