Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Grova ingrepp i naturen!

Vi på Vänortsvägen håller på att förlora alla våra fina gamla granar och tallar som även ekorrar och fåglar vistats i. För två år sedan börjades det. De sågade ner alla som stod på rad bakom vårt hus.

Annons

Vi på Vänortsvägen håller på att förlora alla våra fina gamla granar och tallar som även ekorrar och fåglar vistats i. För två år sedan börjades det. De sågade ner alla som stod på rad bakom vårt hus, dels hade ekorrarna boplats i dem och vi kunde sitta på balkongen och njuta av dem och de fina granarna.

Nu i lördags fortsatte eländet på framsidan av det här huset. Det är en stor traktor här och sågar ner ännu flera stora fina granar som vi tittade på varje dag och som har många år på nacken. Här ifrågasätter de inte hur vi som bor och avlägger hyra vill ha det i och runt omkring vårt boende. Vi hade ingenting sagt om det varit sjuka, fallfärdiga granar och tallar men här har man tagit bort helt friska granar och förlorat fåglar och ekorrar. Nu finns det ingenting som tar emot när det är riktigt blåsväder, i synnerhet som det kan ta i här uppe på Håsta som ligger högt. Här är man långt ifrån rädd om varken djur och natur.

Inger Stuenes

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons