Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Grattis till alla skyddsombud!

/
  • Sträck på er i dag, skyddsombud, skriver insändaren.

I dag, den 25 oktober, är det er dag och vi är många som är glada över det engagemang ni skyddsombud har i ert uppdrag, skriver Styrelsen Pappers Avdelning 15 Iggesund.

Annons

Ert engagemang i arbetsmiljöfrågor gör vår arbetsplats säkrare, ert engagemang i arbetsmiljöfrågor gör att vi orkar jobba längre och ert engagemang i arbetsmiljöfrågor gör våra arbetsplatser mer attraktiva och lönsamma.

För en vecka sedan gick Svenskt Näringsliv ut och gjorde sitt försök att uppvakta er, men deras försök är helt och hållet ett angrepp mot att försöka försvaga eran ställning i arbetslivet. Svenskt Näringsliv försöker att skilja er skyddsombud ifrån facket, en tydlig strategi för att försvaga de fackliga organisationerna jämt emot arbetsgivare. 

Vi måste stå upp för er skyddsombud så ni får rätt utbildning, rätt kontaktnät och har en stark organisation bakom er de gånger arbetsgivare inte håller med i er bedömning. 

Så ni som är skyddsombud sträck på er i dag och alla andra dagar, ni har ett otroligt viktigt uppdrag för alla medarbetare, medarbetares familjer och hela samhället!

Styrelsen Pappers Avdelning 15 Iggesund

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons