Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Giftet lagrat i kroppen

/
  • Dessbättre är amalgam förbjudet sedan cirka fyra år tillbaka, men konsekvenserna kommer vi att få se många år framåt, skriver Kurt Hånning.

Här kommer mina tankar kring amalgamets negativa konsekvenser hos oss människor, skriver Kurt Hånning:

Annons

En av de mest paradoxala saker jag vet är att mercurius vivus, eller kvicksilver, aldrig får användas fritt någon annanstans i dag, inte i vattendrag eller i havet eller i naturen i övrigt, ingenstans förutom i våra tänder, där det hamnar nära hjärnan, tala om en paradox alltså.

Amalgam består av 55 procent kvicksilver, 30 procent silver, tio procent tenn och tre procent koppar, vilket tillsammans späder på de negativa konsekvenserna i våra kroppar. Och tillsammans med andra miljögifter samt i kombination med en uppsjö av allopatiska "mediciner", sådana som har allvarliga biverkningar, så är det ej så konstigt att ingen människa är fullt ut frisk i dag. Detta i kombination med negativ mental stress så befinner vi oss i ett utomordentligt allvarligt läge.

Misstankar mot amalgamförgiftning började i och med att det konstaterades att sångaren Gunnar Viklund och löparen Christer Garpenborg blev allvarligt sjuka och dog efter några år. Socialstyrelsen satte sig som vanligt emot dessa påståenden. Siewert Öholm hade ett program på tv för ungefär 35 år sedan där han hade bjudit in cirka tio amalgamförgiftade människor och en representant från Socialstyrelsen som förnekade allt, det var bara inbillning. Så han blev utjagad ur studion av de här tio.

Dessbättre är amalgam förbjudet sedan cirka fyra år tillbaka, men konsekvenserna kommer vi att få se många år framåt. För även om man sanerat tänderna så finns detta hemska gift upplagrat i kroppen i många år. Listan på sjukdomar och symptom där amalgam kan ligga bakom kan göras väldigt lång, såsom depression, nedstämdhet, huvudvärk, artroser, fibromyalgi, cancer i olika former, reumatism, Parkinsons, ulcerös kolit, diabetes mellitus med mera.

Har du någonsin hört en läkare nämna amalgamförgiftning? Inte jag eftersom läkarna står i symbios med läkemedelsföretagen. Ju sjukare vi blir desto mer mediciner får de sälja, desto bättre går det för tillverkarna. Tandsjuksköterskorna blev också amalgamförgiftade eftersom de blandade ihop detta i handflatan.

Vad kan man då göra? Ja, det gäller att frigöra giftet som ligger upplagrat i vävnaderna, inte minst i levern. Med ett similia similibus curentur-medel så går det betydligt fortare. Någon har sagt att mitt barn har inte amalgamfyllningar men är ändå sjuk. Förklaringen kan vara att gifterna kommer genom mamman som hade amalgamfyllningar när hon väntade barnet och det kan även föras vidare genom arvsanlagen.

Amalgam har förekommit sedan 1800-talet så många generationer har utsatts för denna form av tandlagning. Dessbättre har de flesta tandläkare insett det absurda med att laga tänder med dessa tungmetaller.

Kurt Hånning

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons