Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ge S en chans

Äntligen rör det på sig bland Socialdemokraterna i Bollnäs! Med fler kvinnliga inslag och yngre politiker på listan finns chans på förnyelse och en mer öppen och demokratisk inställning både inom partiet och ut mot medborgarna.

Annons

Alltför många kommunpolitiker sitter som fastklistrade på sina stolar sedan decennier. Hög tid att fler partier föryngrar och förnyar, som S nu tycks ha gjort.

Nya partier kanske kan verka kul och spännande men saknar tyvärr en genomtänkt politisk ideologi som bas för sin verksamhet. Att bedriva politik utan ideologi brukar sluta i katastrof!

Förhoppningsvis kan den ideologi och de grundläggande värderingar som socialdemokratiska partiet bygger på nu få ett genomslag bland S-politiker i Bollnäs och en vettig och demokratisk kommunalpolitik kan bedrivas utan toppstyre och utan inblandning från diverse informella nätverk. Det är dags att bryta gubbväldet, det är dags att ge yngre politiker en chans att i samarbete med kommuninvånarna forma Bollnäs framtid. Just nu verkar det som S har bäst förutsättningar att ta sig an det uppdraget!

Ny S-väljare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons