Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Gästvänliga hälsingar...

Har under våren tagit del av ett otal kritiska insändare och artiklar från framför allt Tomas Tidholm och Jan Kjellberg där de hycklar och ironiserar med undertecknad.

Annons

Jag förstår att det kan vara underhållande att kritisera ett kommunalråd och det får jag leva med.

Men att gång på gång föra fram direkt felaktiga saker om ett seriöst företag som ser möjligheter och vill satsa och har satsat många miljoner i Bollnäs är en direkt ovänlig handling som jag har svårt att förstå.

Bollnäs har möjligheter att skapa många nya jobb framför allt inom handel med sitt utmärkta läge. Det bor cirka 70 000 människor inom en halvtimmes resa runt Bollnäs.

Nu verkar varken Tidholm eller Kjellberg bry sig så mycket om alla arbetslösa ungdomar som finns i vår kommun.

Handeln i centrala Bollnäs behöver utvecklas och vi behöver fler nya affärer, dels för att öka utbudet och dels för att få fler kunder till de redan befintliga affärerna. Om inte det sker så kan det bli fler affärer som slår igen.

Handeln i Bollnäs har möjligheter att utvecklas med vårt utmärkta geografiska läge. Om vi vill att denna utveckling skall ske så kan vi inte motarbeta företag som är beredd att satsa i vår kommun. Vi behöver varenda extern krona i investeringar som vi kan få till Bollnäs.

Det betyder inte att vi lägger oss platt för varje investerare och företag som vill komma till vår kommun, men vi behöver inte möta dessa med osakliga artiklar vecka efter vecka.

Hälsingar är kända för att vara gästvänliga och jag tror att det betyder en hel del även för framtida etableringar i vår kommun.

Tidholm och Kjellberg får gärna fortsätta att häckla undertecknad det kan jag ta, men jag ber er att behandla företag som vill etablera sig i vår kommun på ett värdigare sätt, ni riskerar att förstöra mycket mer än att driva med ett kommunalråd.

Olle Nilsson Sträng (S)

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons