Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Gard räddade ferielönen

Man kan ha många olika åsikter om Lennart Gard och hans olika uppdrag men försök att lämna partipolitiken utanför. Det finns få människor som vill lägga ner så mycket ideellt arbete som Lennart gör men ibland blir det nog för mycket och tiden och orken tar ut sin rätt, och då kommer tyvärr misstagen.

Annons

Det är inte acceptabelt att inte betala räkningar men låt mig då berätta om hans goda vilja att göra rätt mot ungdomarna som jobbade på Ljusnebadet i somras. I slutet på juli skulle deras första lön betalas ut men av någon anledning fungerade det inte och personerna (ej personer i föreningen) som var ansvarig för detta hade semester så det gick inte att få tag på dem. Undertecknad försökte. Min dotter, och vad jag vet minst en av hennes jobbarkompisar fick ingen lön (timmar man jobbat i juni) och de blev självklart väldigt besvikna.

Men Lennart lovade att ordna detta (på sin semester) och inom kort hade han personligen lånat ut pengar till tjejerna och det de hade planerat att göra den helgen kunde genomföras. De fick sin lön veckan efter och betalade självklart tillbaka lånet till Lennart.

Vad vill jag säga med det här! Jo, att Lennart är en engagerad person som vill väl och att han ställer upp ideellt ska vi vara tacksam för. Om fler personer ställde upp ideellt så skulle sådana här fadäser troligen undvikas.

Mikael

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons