Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Förvånade?

I svininfluensans fotspår har nu paniken spritt sig bland många och bristen på vaccin har fått en grupp av våra folkvalda politiker att hitta ursäkter för att smita före barn, gamla och andra människor som bedömts tillhöra riskgrupperna.

Annons

I svininfluensans fotspår har nu paniken spritt sig bland många och bristen på vaccin har fått en grupp av våra folkvalda politiker att hitta ursäkter för att smita före barn, gamla och andra människor som bedömts tillhöra de så kallade riskgrupperna.

Ann-Margret Knapp, som inte tillhör någon riskgrupp, är en av de politiker som däremot anser sig vara så värdefull i sitt beslutsfattande ämbete att hon redan rusat förbi kön av människor som på grund av ålder eller sjukdom befinner sig i större fara om sjukdomen bryter ut.

Men vad bryr sig en folkvald om sina väljare bara hon klarar sitt eget skinn? Har vi sett något agerande, från Knapp och hennes anhang, som vittnar om omdöme eller ansvar inför sina väljare? Kära medborgare, det är klart att politiker av Knapps kaliber anser sig själva viktigast (ingen annan lär vara av samma åsikt). Vi får dessvärre också en viktig och skrämmande demonstration av hur människor kan komma att bete sig i framtida eventuella stora katastrofer. De som roffar åt sig livsviktigt vaccin eller räddar sig på annat sätt kommer att vara folkvalda som utnyttjar sina positioner i stället för att mobilisera hjälp till sina medborgare/väljare.

Du har ännu en gång bekänt färg, Ann-Margret Knapp, och om det var någon som fortfarande trodde på dig och ditt anhang efter er mygelresa till Kanada så hoppas jag detta fåtal nu sett vad ni går för. Jag hoppas nu att alla hjälps åt att minnas dessa övertramp till valet 2010. Kanske det finns några anständiga politiker att rösta på men fan tro´t . Jag tror i alla fall inte?

Marita Berggren

Rengsjö

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons