Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Föräldrar – ta ert ansvar!

Så gott som varje kväll dräller ett gäng odågor omkring i Tallvägenområdet och kastar sönder fönsterrutor. Folk ligger och sover och plötsligt rasar det in glassplitter och stenar i sovrum och kök.

Annons

Så gott som varje kväll dräller ett gäng odågor omkring i Tallvägenområdet och kastar sönder fönsterrutor. Folk ligger och sover och plötsligt rasar det in glassplitter och stenar i sovrum och kök. Vedervärdigt! Att ligga varje kväll och vänta på nästa smäll leder till sömnlöshet och allmän osäkerhet.

Eftersom varken polis eller Securitas bryr sig nämnvärt så återstår inget annat än att ni föräldrar i området som ansvarar för dessa ungdomar tar itu med ert ansvar och kollar vad just er son gör varje kväll.

Från odåga till ligist är steget inte långt i dessa tider. För att inte tala om ersättningsanspråk som kan komma. Kolla upp vad er ungdom gör om kvällarna och få slut på detta elände. Om någon drabbad skulle ertappa en odåga och använda en liten gammaldags örfil på vederbörande – då skulle ni få se på action från dem som borde agera redan nu.

F d odåga

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons