Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Föräldrar, ta ansvar för era barn!

Det finns alldeles för många föräldrar som utan särskilda skäl lämnar sina små barn långa dagar året runt, skriver ”Förtvivlad förälder”.

Annons

Föräldrar, förstår ni inte att det är vi som är viktigast för våra barn? Personal i förskolan älskar inte våra barn! Är våra liv och egentid verkligen mer värt? Det finns alldeles för många föräldrar som utan särskilda skäl lämnar sina små barn långa dagar året runt. Bara för att möjligheten råkar finnas i Söderhamns kommun så betyder det väl inte att det ska utnyttjas. Om barnen går så långa dagar året om i en bullrig och stressig miljö, hur blir de då? Så jobbiga att föräldrar inte orkar med dem? Vill de kanske därför inte ens ha barnen med sig under semestern?

Dessutom sker den här året-runt-passningen på skattebetalarnas bekostnad till den största delen. Pengar som skulle kunna gå till att minska barngruppernas storlek och anställa mer personal. Nej, har ni tagit på er det stora ansvaret att bli förälder så får ni också leva upp till vad det innebär! Uppenbarligen verkar många föräldrar inte kunna inse själv vad en rimlig tid på förskolan är så politiker: sätt en gräns!

Förtvivlad förälder

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons