Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Flyktingcirkus i regeringen

/

Snacka om cirkus! konstaterar skribenten med anledning av svensk flyktingpolitik.

Annons

I regeringen pågår nu full cirkus om invandringspolitiken. I Hudiksvall däremot vill bland andra S + MP förbjuda cirkus. Mot den bakgrunden måste man ha förståelse för de röda Hudiksvallspolitikernas ställningstagande mot sin egen regering och cirkusföreställningar.

I mångt och mycket påminner denna situation med den som Ny Demokrati (ND) befann sig i Riksdagen under 90-talet. ND:s partiprogram ansågs då som helt oacceptabelt för alla de andra partierna. Vid dags dato har alla partier successivt antagit hela ND:s partiprogram – utom på en punkt: Det ska inte utgå något barnbidrag till miljonärer! Fördela detta i stället till de behövande! Usch vad hemskt, detta får man ju inte föreslå! Trots detta har KD senare försökt genomföra förslaget – utan framgång. Mycket anmärkningsvärt är att bland andra S + V+ MP gick emot detta förslag!

Nu inbjuder regeringen till överläggning om invandringspolitiken med alla partier – utom upphovsmännen Sverigedemokraterna – för att anta delar av SD:s partiprogram, det vill säga den partipolitik som SD hela tiden verkat för och som av de övriga partierna hela tiden kritiserats och smutskastats. Snacka om cirkus!

Arne Jansson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons