Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fler spår lockar till åkning

Svar till Bernt Norberg. Anledningen till att jag kontaktade lokalpressen var inte för att klanka ner på spårskötarna. Det var för att belysa trycket på skidspåret på Öster.

Annons

Svar till Bernt Norberg (30/1).

Anledningen till att jag kontaktade lokalpressen var inte för att klanka ner på spårskötarna. Det var för att belysa trycket på skidspåret på Öster. Man har ju tidigare kunnat läsa artiklar om att primärvården ska ordinera friskvård på recept och att sportaffärerna nästan sålt slut på skidor. Detta leder ju till ett ökat tryck på skidspåret. Dessutom finns ju inget 5-kilometersspår på Väster på grund av E 4-bygget, inte heller 10-kilometersspår på Öster på grund av skogsavverkning.

Det kan ju alla vi som åker skidor enas om att parkeringen på Öster är full för jämnan. Vore fantastiskt om man kunde erbjuda invånarna flera spår och spåra lite oftare, men de ekonomiska resurserna räcker naturligtvis inte till. Kanske kunde man ha använt de pengar som nu måste gå till ombyggnad av Kungsgatan…

Synd var också att man skogsavverkar längs Sjuvallsleden så att det är svårigheter att genomföra spårningen. För visst är det fantastiskt med riktig vinter.

Cecilia Krohn

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons