Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Finns det någon som kan sätta ner foten om bandyhall?

Det fanns en gång i tiden en kommunalpolitiker i Bollnäs som kunde leda kommunen och tala om var skåpet skulle stå, skriver insändaren som saknar den kraften i dag.

Annons

Han hette Stig Rohdin, men efter honom har det inte hänt mycket. Varför denna indelning? Jo, när det är ett evigt tjat om bandyhall på SJ-området så måste väl någon sätta ned foten. Det är nog nu. På Insänt häromdagen skrevs att det fattas tomter för centrumnära bostadsbebyggelse och det finns väl inget bättre område än just detta. Det är nära till centrum till gagn för lokala handlare och inte minst de nya etableringar som är på gång. Det skulle bli ett fint område med träd, grönt och lekplatser för barn och inte minst närhet till Karlslundsbadet.

Vad det gäller bandyn vill ju Bollnäs GIF ha ett kontrakt för underhåll som sträcker sig över tjugo års tid. Vem säger att vi överhuvudtaget spelar bandy om tjugo år, vad ska vi då ha den ladan till. Ska den bli husvagnsförvaringsplats vintertid? Det vore ett fruktansvärt slöseri med mark.

D.B.

Läser du ofta nyheter i din mobiltelefon? Ladda ner vår nya app här, till Iphone eller till Android!

Iphone: App Store

Android: Play Butik

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons