Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fimpa ljuset på Zlatan

Ett lag med sådana här spelare ledsnar och stagnerar på grund av att de andra aldrig får "äran" av någonting. Det har gått för långt. Fram med hungriga spelare och ledare som vågar stå för homogena lag.

Annons

Jag spyr snart.

Det är väl fel på mig men jag spyr snart. Är så j-a trött på Zlatan och Foppa med flera. Jag måste få lätta mitt hjärta. Kommer att få snytingar, det vet jag. Allt handlar om dessa gullgossar. Hur känner sig alla andra spelare som sliter och jobbar och inte får något betalt (nästan) eller beröm?

De betraktas ju som gudar. De tjänar ju hundratals miljoner om året och är goda för miljarder. Visst gör de något snyggt mål ibland men det gör väl andra också.

Vi ska rätta oss efter dessa ikoner som kommer och går som de vill. Allt rampljus läggs på dem så fort de gör någon klack hit eller dig, eller någon styrning eller fräck passning. Jag vet av erfarenhet att sådant här idolskap förtar övrigas prestationer i ett lag. Resten stannar upp. Både medvetet och omedvetet. Ett lag med sådana här spelare ledsnar och stagnerar på grund av att de andra aldrig får "äran" av någonting. Det har gått för långt. Fram med hungriga spelare och ledare som vågar stå för homogena lag.

Före detta lagspelare

 

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons