Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Eventhall viktig för bygden!

Annons

Ljusdal i Centrum är en förening med ett 80-tal medlemmar (butiker, restauranger, fastighetsägare, tjänsteföretag med flera). Vi vill markera vårt fulla stöd för Arena Ljusdal.

Vi instämmer i, och stödjer helt, Arena Ljusdal AB:s "programförklaring" i LjP den 17 augusti. Vår övertygelse är att evenemangsarenan, med det breda användningsområdet, är en av de viktigaste förutsättningarna för att skapa en positiv utveckling i hela Ljusdals kommun.

Eventhallen, tillsammans med Magasinet skapar utrymme för framtida satsningar på våra ungdomar, inte bara inom idrott. Vi ser här stora möjligheter inom kultur, musik med mera.

Stora mässor och event drar folk till vår bygd. Vid dessa tillfällen har vi en utmärkt möjlighet att marknadsföra Ljusdals kommun, vilket i sin tur så småningom kan leda till inflyttning.

Arenaprojektet skapar stora möjligheter att utveckla bandyn. Vi tror att i "varumärket Ljusdal" ingår bandy som en mycket viktig beståndsdel. Det är ju så att resten av Sverige ofta förknippar Ljusdal med just bandy. Det ska vi ta vara på och utveckla och då måste vi ha ett bandylag i den högsta serien.

En sådan här satsning skapar spin-offeffekter! Att i alla lägen välja att avvakta skapar i förlängningen en långsam kräftgång. Tar någon ett initiativ så leder det i stället till att fler hakar på och följer efter vilket gör att bygden kan få en positiv utveckling inom många områden.

Just nu tycker vi att Arena Ljusdal AB tagit initiativet och vi vill därför ge dem vårt fulla stöd.

Styrelsen för Ljusdal i Centrum

genom Hans Robertson, ordförande

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons