Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Evensson misstolkar

Markus Evensson frågar om det är på detta sätt som Muf vill driva debatt. Då kan man fråga sig varför Evensson inleder sin insändare med att totalljuga om Muf:s tolkande av frihetsbegreppet.

Annons

Svar till Markus Evensson (22/11).

Kommunister läser Marx och Lenin, anti-kommunister förstår Marx och Lenin, sa Ronald Reagan. Det förklarar ganska mycket Moderata ungdomsförbundets relation och inställning till kommunismen. Det är inte bara en ideologi som har influerat alla från Lenin och Mao till Ceausescu och Mugabe. Det är fortfarande en ideologi som influerar Vänsterpartiets politik i bland annat fråga om synen på privat ägande och individuell frihet att själva få forma sina liv.

Markus Evensson frågar om det är på detta sätt som Muf vill driva debatt. Då kan man fråga sig varför Evensson inleder sin insändare med att totalljuga om Muf:s tolkande av frihetsbegreppet. Frihet för Moderata ungdomsförbundet är varje individs rätt till sig eget liv. Frihet från förtryck och förföljelse, frihet att kunna ta sina egna beslut och frihet att yttra sig.

Vidare har vi inga problem med att Reinfeldt regerar med stöd av ett parti som får röster från Livets Ord. Om nu Livets Ord röstar på Kristdemokraterna får de väl de göra det. Vi kan ju inte tvinga dem att rösta på ett annat parti. Markus Evenssons inlägg i kommunistdebatten är ytterligare ett exempel på hur vänstersidan angriper oss med konkreta lögner och falsarier. Är det så Markus Evensson vill debattera eller är det hans politiska ambitioner?

Joel Skoglund

aktivitetsansvarig MUF Hudiksvall

Thomas Böhlmark 2:e vice distriktsordförande och pressansvarig Gävleborg

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons