Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ett politiskt maktspel i Ovanåker visar sitt rätta ansikte

Micke Jonsson (M) svarar "Farmor Anna" (
31/3
):

Annons

Man förvånas och frapperas över insändarskribentens brist på självinsikt och jag tror att densamma hör hemma i det politiska rummet i Ovanåker. Vem har någonsin sagt att det ska byggas en spektakulär F–9-skola i Edsbyn? Hur ska man någonsin kunna bygga skolor om man inte tänker långsiktigt? Det gäller även andra offentliga byggnader, givetvis.

Farmor Anna antyder också att elever, föräldrar och professionen har fel i sitt synsätt om det praktiska, anpassade till dagens mått av lokaler – bottennivå på denna inställning enligt mig. Centerns och KD:s inkastande av 50 miljoner kronor för en ny F–6-skola på Celsius är enligt min mening det största politiska självmål som vi skådat och man får ju nästan skämmas å andras vägnar. Dessutom, vad värre är, beloppet räcker ju inte ens till en halv skola utifrån vårt ökande elevantal i Ovanåker.

Jag hoppas att några vidsynta och kloka politiker även i oppositionen tar sitt förnuft till fånga och löser ut denna för vår framtid, våra ungdomar, en gång för alla, detta gäller även såklart Alftaskolan.

Micke Jonsson (M)

Ovanåker

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons