Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Erkänn framgången Sven-Åke!

Med anledning av Sven-Åke Thoresens kommentar till Glada Hudik-skolans kvalitetsutmärkelse blir jag förundrad. Vad menar han egentligen med: "Det var roligt för skolan att få den här utmärkelsen.

Annons

Med anledning av Sven-Åke Thoresens kommentar till Glada Hudik-skolans kvalitetsutmärkelse blir jag förundrad. Vad menar han egentligen med: "Det var roligt för skolan att få den här utmärkelsen. Det är alltid bra att det finns bra pedagoger i Hudiksvall. Broman-gymnasiet är också en bra skola". Är det kommunalrådets sätt att säga: "Ingen kan vara stoltare än jag att Sveriges bästa skola finns i Hudiksvall. Fantastiskt att de på så kort tid har lyckats uppnå det man föresatt sig. Här har alla kommunens skolor en unik möjlighet att göra besök och utbyta erfarenheter kring innehåll, ledarskap, elevsyn med mera. En av de viktigaste framgångsfaktorerna är att Glada Hudikskolan ser eleven som en tillgång med inneboende styrkor och förmågor som ska lyftas fram. Man fokuserar inte på elevers svårigheter och svagheter och försöker få någon annan att ta hand om de elever som inte faller inom "den rådande ramen". Från hela mitt stolta hjärta; ännu en gång grattis"

Var det så Sven-Åke menade, då blir jag glad och kan bara hålla med honom. Grattis alla på Glada Hudikskolan från en stolt Hudiksvallsbo som önskar att mina barn vill gå på Sveriges bästa skola när den tiden kommer. Då kanske den heter Bromangymnasiet.

Lars Ulander

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons