Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En varaktig lycka

Varje människa borde få tillgång till allt som kan göra dennes liv mer kraftfullt, harmoniskt och kärleksfullt. Att nöja sig med mindre går faktiskt emot hela skapelsens avsikt!

Annons

De människor som äger stora kunskaper om hur de kan leva sitt liv i och utvecklas med kärlek, är verkligen förmögna. Och de som inte har så mycket av denna kvalitet, behöver mycket kärlek för att komma till insikt om hur man kan leva på ett självförverkligande sätt med denna kraft.

Alla människor har en medfödd begåvning som han eller hon kan använda för att nå dit och kan helt enkelt inte undgå denna harmoniska utveckling om denne bejakar detta i sina huvudsakliga tankemönster.

Det är helt enkelt bejakandet av denna tankekraft som leder till nya insikter och till verklig lycka och grundar sig alltså i inget annat än den egna fria viljan.

Riktig framgång i livet innebär att man tar till sig denna möjlighet och utvecklar den. Man kan bara bli en kärleksfull och lycklig person genom att använda sig av sina egna erfarenheter och möjligheter och genom att lära sig mer om sig själv.

Pär Wahlström

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons