Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En lek med liv

Vad är detta! Att ens komma på en så fruktansvärt dålig idé som att lägga som förslag lägga ner Hudiksvalls BB/förlossning! Jag blir så otroligt förbannad så jag finner inga ord!

Annons

Vad är detta! Att ens komma på en så fruktansvärt dålig idé som att lägga som förslag lägga ner Hudiksvalls BB/förlossning!

Jag blir så otroligt förbannad så jag finner inga ord! Jag vill naturligtvis ge min son ett syskon. Men jag vill inte sitta i kanske 1,5 timme med hemska värkar i en bil, för att ta mig till närmaste förlossning! Ännu värre för dem som bor längre bort, kanske i Los.

Är politikerna verkligen beredda på att ha eventuella konsekvenser på sina axlar? Så mycket kan gå tokigt under vägen!

Tror inte att en superstressad karl, med en ännu mer stressad blivande mamma bredvid sig i bilen är den mest uppmärksamma bilföraren längs en hårt trafikerad E 4.

Hur många kommer hinna upp till Sundsvall, och hur många födslar längs vägkanten kommer det att bli? Nej, detta är att leka med liv. En blivande mamma ska känna sig trygg å lugn, och inte behöva oroa sig över om man ska hinna fram. Jag har en kvart in till Hudiksvalls BB och det var en väldigt lång kvart kändes det som i alla värkar.

Att åka ända upp till Sundsvall känns nästan som att man inte vill/vågar skaffa fler barn. Nej, hemska tanke! Tänk till nu ordentligt ni som sitter och bestämmer. Vi vill väl ha fortsatt tillväxt till vår vackra bygd. Inte fler utflyttningar som det kommer att bli tyvärr. För vem vill bo här utan den trygghet ett fungerande sjukhus ger? Jag vill ha kvar vårt fina sjukhus.

Hanna Östlund

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons