Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dumma förändringar för dementa

Nu kommer Klockarbo att prova ha öppet vissa röda dagar. Och det tycker jag som anhörigvårdare är jättebra. Men något jag inte tycker om är att den taxibuss som kör dem under veckan inte får köra dem dessa dagar.

Annons

Nu kommer Klockarbo att prova ha öppet vissa röda dagar och en lördag i månaden. Och det tycker jag som anhörigvårdare är jättebra. Men något jag inte tycker om är att den taxibuss som kör dem under veckan inte får köra dem dessa dagar.

Alla som har varit eller är i kontakt med dementa, vet hur viktigt det är att allt ska vara som det brukar. Det ska inte vara så stora förändringar.

Därför funderar jag på hur det blir om det kommer någon annan som ska hämta dem. De kanske rent av inte följer med. Eller i värsta fall kanske inte kliver in i taxin när de ska hem. Eller någon kanske inte kliver ur taxin hemma. Vad gör man då? Varför förändra något som fungerar så bra?

Jag tycker kommunen ska se till att taxibolaget ska få fortsätta köra våra dementa anhöriga till Klockarbo. Föraren vet var de bor, hur de ska bemötas och han har även kontakt med hemtjänsten.

Låt våra anhöriga få åka med bolaget innan det händer något.

Per Bergqvist

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons