Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Duger inte matlåda längre?

I den privatiseringsiver som råder inom kommunens allianspartier borde väl en sådan verksamhet vara det absolut första som läggs ner, speciellt med tanke på att den illojala konkurrensen troligen omöjliggör en etablering av lunchserveringar ute i Bergsjös samhälle.

Annons

I fredagens HT (29/1) kunde man läsa hur Sven-Åke Eriksson (C) ser på att Nordanstigs kommun bedriver restaurangverksamhet: "Vi måste ha en personalmatsal för våra anställda". Jaha,varför i hela friden då? Själv har jag arbetat inom ett antal större företag, inget av dem hade personalmatsal.

Man fick ta med sig matlåda eller gå ut på stan och äta. Används våra skattepengar för att subventionera kommuntjänstemännens luncher?

Uppenbarligen vill man inte längre bedriva kommunal verksamhet som renhållning, vattenförsörjning, assistans, hemtjänst eller äldreomsorg, men en kostsam (obs skämtet) personalmatsal det ska driva. I den privatiseringsiver som råder inom kommunens allianspartier borde väl en sådan verksamhet vara det absolut första som läggs ner, speciellt med tanke på att den illojala konkurrensen troligen omöjliggör en etablering av lunchserveringar ute i Bergsjös samhälle.

Jörgen Myhrman (V)

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons