Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Du skulle ha reagerat tidigare

Stig Söderström, jag instämmer till fullo i dina synpunkter på de två höghusen (11 och 20/8). Det är bara synd att du inte reagerade innan det var för sent och innan det slutgiltiga beslutet fattades av fullmäktige.

Annons

Stig Söderström, jag instämmer till fullo i dina synpunkter på de två höghusen (11 och 20/8). Nu står husen där, och det är tyvärr bara att acceptera. Det är bara synd att du inte reagerade innan det var för sent och innan det slutgiltiga beslutet fattades av fullmäktige.

Jag gjorde tidigt vad som jag trodde var möjligt med insändare och samtal med ledarna för de politiska grupperna redan när förslaget första gången presenterades i HT och jag var även med när fullmäktige skulle ta det slutgiltiga beslutet, men våra politiker ville inte diskutera frågan mer. Man förstod inte vad byggnaderna skulle betyda för miljön, och man hade redan i förväg överlåtit åt sina representanter i byggnadsnämnden att själva sköta ärendet.

Jag skulle ändå gärna vilja berätta för dig lite mer om handläggningen av ärendet, men av sekretesskäl vägrar HT att ge mig ditt telefonnummer, och jag kan inte hitta dig på gula sidorna.

Rolf Leander

pensionerad stadsarkitekt

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons