Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Drevet går...

Bytet är Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson. Hetsjakten i medier och från partiledare för de så kallade etablerade partierna är så löjlig och nedvärderande för dem själva, så det är inte sant.

Annons

Bytet är Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson. Hetsjakten i medier och från partiledare för de så kallade etablerade partierna är så löjlig och nedvärderande för dem själva, så det är inte sant. Det är en hetsjakt som i hög grad påminner om McCartyismens jakt på kommunister i 50-talets USA. Skillnaden är den att nu gäller det Jimmies uttalanden om hotet från islam och muslimer. Ja, är det inte ett hot då? Eller! För en tid sedan såg jag på Dokument Utifrån där de visade från Pakistan hur skolor, där flickor studerade, bombades. Detta enbart för att flickor inte får studera enligt islams regler. De ska vara analfabeter, gå omkring i burka samt kuvade till fotsulorna. Hemskt.

En ledande mulla, mulla Omar sa: När det så småningom drar ihop sig till jihad (heligt krig) så kommer alla världens ”trogna” muslimer att ta till vapen och utplåna alla ”otrogna”. Han sa vidare: Att var de än bor eller befinner sig, främst då i västvärlden, omfattar de jihad. Mulla Omar sa också att i varje land där det finns ”trogna” muslimer finns hemliga sammanslutningar och högkvarter där planer smids för ett jihad, då det är dags. Därför kära folkvalda, hetsa inte upp er och kalla allt för rasism. Detta är realism.

Tacka Jimmie Åkesson i stället för att han är klarsynt i denna fråga, liksom många andra svenskar. Fundera hellre på hur det ser ut i muslimska länder? Ska vi inte bromsa det som är på väg i vårt kära land. Sedan får ni kalla det för islamofobi eller rasism om ni vill.

Migrationen ska ta hand om tacksamma invandrare som accepterar vårt land och sänd inte tillbaks sjuka barn till elände.

Bernt O Genberg

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons