Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Det skrivs så mycket negativt

Jag sitter och tänker om saker som händer inom sjukhusväggarna. Det är sjukt att en man som jag inte vill ta emot vård av Hudiksvall sjukhus. Man läser olika saker som läkare brister i sitt yrke.

Annons

Folk som gör ett besök hos en läkare ska känna sig trygg. Blir man det om man läser detta negativa om sjukvården? Jag är 60 år. Har mycket fel, min sambo säger ofta till mig "gå till läkaren". Har de tid med mig då? Vad jag tror är att en tyst och blyg människa blir sällan gammal om den blir sjuk nu för tiden.

Jag tycker att ni läkare ska prata lite mer med varandra om patienter som har svårare sjukdomar innan ni tar viktiga beslut. Jag tror en läkare är mycket stolt om sitt. Snälla ändra på er så inte alla patienter får lida för mycket bara för att ni är så stolta över ert yrke. Skärpning.

Jag vet att det finns mycket duktiga och skickliga läkare. De får man inte läsa om. Det är lika mycket fel att inte en bra läkare får lite beröm. De är värda detta. Har en önskan att få slippa läsa om mera missar nu i alla tidningar. Man blir arg och besviken.

Jag förstår att det är stor press att ha lite läkare som det händer nu för tiden. Hoppas det blir bättre på den fronten. Det känns mycket gott i mitt hjärta nu när jag fick skriva om detta. Hoppas att någon vill svara så man får veta lite mer om detta.

Anders

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons