Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Det måste gå att rädda liv

Håller med AMKEM:s insändare men tycker att den var alldeles för snäll. Välbetalda så kallade psykologer skriver ut starka mediciner utan att ta konsekvenserna, utan samtal och en värdig uppföljning.

Annons

Håller med AMKEM:s insändare men tycker att den var alldeles för snäll. Välbetalda så kallade psykologer skriver ut starka mediciner utan att ta konsekvenserna, utan samtal och en värdig uppföljning. Helt absurt och för jäkligt. Sådana gånger som en patient inte kan leva ett drägligt liv och få hjälp så bör de närmaste åtminstone få veta.

Det behövs kompetenta läkare och psykologer som får, kan, hjälpa, inte den sorten som finns nu. Har själv varit med att mista en relativt nära och förstår det helvete de går igenom, så även jag. Har i dag haft en mängd provanställningar av yngre och äldre som praktiserat hos mig. Utav dessa var endast en drogfri. Sanslöst hemskt. Dessa ungdomar har från 15 års ålder fått starka mediciner och sömnmedel men är fortfarande inte friska i 19–20-årsåldern. Detta tyder på att psykvården är sjuk, sjuk. Sluta skyll på lagar eller något annat. Ni som jobbar med detta kan påverka på ett helt annat sätt än vi anhöriga som bara måste titta på när våra kära tynar bort. Hoppas med detta att ni tar ert ansvar på allvar och hjälper de stackars människor som kräver hjälp. Vi får väl nöja oss med att sörja och må dåligt. Förtvivlad/förbannad nära? Vem ska ta hand om oss? Inte ni i alla fall.

ChM

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons