Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

”Det liknar en sjuklig toppstyrning”

Det hjälper inte när media belyser dåligt underbyggda beslut. Ledningen bryr sig inte, skriver insändaren i debatten om Region Gävleborgs arbetssätt.

Annons

Jag såg nyligen på tv en intervju med en framgångsrik företagsledare som har företag både i Sverige och utomlands. Han har flera gånger kritiserats av media men berömmer ändå svensk media och menar att det är deras jobb att tydliggöra felaktiga beslut så att de kan rättas till.

Den synen verkar inte Region Gävleborgs ledning ha. Det hjälper inte hur många insändare som skrivs med konstruktiv kritik. Det hjälper inte när media belyser dåligt underbyggda beslut. Ledningen bryr sig inte. Det verkar vara deras strategi. Det liknar en sjuklig toppstyrning.

När det gäller USA-resorna hoppas jag att en proffsig planering har gjorts med arbetsgrupper för de olika områden man vill förbättra och på det viset ta tillvara allas erfarenheter från resorna. Ett förslag är att de som gjort flest resor har ett övergripande ansvar så att processen fortsätter och inte rinner ut i sanden. Förhoppningsvis får media ta del av de olika förbättringsområdena och informera oss skattebetalare om hur arbetet fortskrider.

Före detta läkarsekreterare

i Region Gävleborg

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons