Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Det finns ett alternativ

Det är tragiskt Kalle Khalidy, att se hur naiva ni centerpartister är. Ni har fortfarande efter drygt tre år inte förstått vilka makter ni hjälper att regera och riva ner Sverige.

Annons

Det är tragiskt Kalle Khalidy (7/1), att se hur naiva ni centerpartister är. Ni har fortfarande efter drygt tre år inte förstått vilka makter ni hjälper att regera och riva ner Sverige. Du skriver att i ett pig- och drängsamhälle finns enbart förlorare; nej, det finns en samling vinnare i form av girigbukar som gärna lägger beslag på så stor del av kakan som möjligt och lever ett diktatoriskt liv i dekadant överflöd på alla andras bekostnad. Denna klick av parasiter, som tror att de är förmer än arbetarklassens pöbel, representeras av era såta alliansfränder Moderaterna, vilka med stor glädje omedelbart skulle avskaffa allt vad Lagen om anställningsskydd, las, och andra arbetsrättsregler heter om de bara kunde. Det är svårt att förstå hur Andreas Carlgren och alla ni andra gamla centerpartister kan leva med er själva efter att ha gett upp alla era ideal om miljö, antikärnkraft, decentralisering, levande landsbygd och så vidare. Vet ni hur många människor det finns i detta land som säger "-jag är centerpartist utan parti"...?

Det finns bara ett politiskt alternativ som vill allas väl, och som passar även för de gamla bondeförbundare, centerpartister och socialdemokrater som inte längre känner att de har ett parti!

Jörgen Myhrman (V)

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons