Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Det fanns ingen p-plats

Vart man än åker så är det en grävskopa som tar upp platsen för att ta sig fram med bil. Nu är det inte bara gator som snart är oframkomliga utan även en stor brist på parkeringsplatser råder i Hudik.

Annons

Staden krymper mer och mer. Hudiksvall är sig inte likt numera. Vart man än åker så är det en grävskopa som tar upp platsen för att ta sig fram med bil. Nu är det inte bara gator som snart är oframkomliga utan även en stor brist på parkeringsplatser råder i Hudik.

Ta bara sjukhusparkeringen som är ett stort skämt. Jag skulle till kirurgen en dag för kontroll och på min kallelse stod det att jag skulle vara där en kvart före för att hinna anmäla mig och att betala. Men bristen på parkering gjorde att jag fick parkera i "Gnarp". Kvarten som skulle räcka ökade genast till några timmar, det är ju en bra bit att gå från denna ej närbelägna plats. Jag tänker på de äldre som har svårt att gå och som inte har färdtjänst utan kör själv och letar sig en parkering som lyser med sin frånvaro. När jag, som än så länge kan gå blir frustrerad över bristen. Hur känner sig de då?

Har stora funderingar att inför nästa sjukhusbesök tillbringa natten på parkeringen. Täcke och en termos med kaffe borde räcka. Och min kvart att vara tidigare håller ledigt.

Lena Berggren

 

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons