Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Det behövs fler visselblåsare inom Region Gävleborg

Politikerna i regionen är så osynliga att jag många gånger har ställt mig frågan: Varför röstar jag i regionvalet? undrar skribenten som gärna ser fler visselblåsare i Region Gävleborg.

Annons

Nu tycker jag ändå att jag gjorde rätt som röstade. Det finns trots den stora tystnaden några politiker som vågar visar på regionledningens dåliga omdöme och prioriteringar. Med tanke på alla besparingar och indragningar som har skett under lång tid inom landstinget/regionen, så borde studieresorna till USA och den lilla superdyra kontorslokalen som region Gävleborg skaffat centralt i Stockholm mer än väl räcka för att ifrågasätta regiondirektör Svante Lönnberg och landstingsstyrelsens omdömen.  

Tack, Sjukvårdspartiet och MP:s regionledamot Ann-Britt Lindmark-Lagerwall, för att ni visar oss väljare hur illa regionledningen prioriterar användningen av våra skattepengar. Utan tvekan behövs det fler visselblåsare inom Region Gävleborg om det ska bli en förändring till det bättre. Kanske regionstyrelsen nu ska ta lärdom av andra, kanske rentav följa Swedbanks exempel, och sparka direktören. 

RTJ

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons