Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Desperat men väntat

Jag hoppas verkligen att kommunen tar bra betalt av Sjaelsö för ”experttjänsterna”.

Annons

Jag är inte ett dugg förvånad rörande ”utvecklingen” i och kring den famösa galleriaaffären, snarare kallt konstaterande att det som jag befarat bit för bit blir verklighet.

Ett mått på kommunledningens fullständiga desperation och inkompetens är att nu ska av skattebetalarna avlönade tjänstemän ragga hyresgäster åt Sjaelsö, det vill säga en privat företagare. Jag hoppas verkligen att man tar bra betalt av Sjaelsö för de kommunala förmågornas, Peter Eriksson och Göran Unger, ”experttjänster”.

Allt som händer och Sjaelsös ointresse att göra någonting beror helt och fullt på att det så kallade kontraktet fullständigt saknar klausuler om kontraktsbrott och ersättning till kommunen om Sjaelsö fullföljer sina åtaganden. Skäms. Nej, att projektet från är på väg att i stället bli blir mer och mer uppenbart.

Såg att man nu saltat ”torget” (Olles plätt). Undrar om det på något vis blir smakligare då. Det finns en likhet mellan Himmelska Fridens Torg i Peking och grusplanen i centrala Bollnäs, nämligen att de båda är lika tomma och öde.

Jan Kjellberg

som tyckte att vårt torg var trevligt som det var

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons