Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Den sjungande chefen förtjänar ett pris

Mannen som förtjänar pris för Årets chef, är vår chef! Du gör det bra om du hittar en chef som är så bra som vår, här på Max i Hudiksvall, skriver insändaren.

Annons

Jag är tveksam på om det finns någon bättre. All tid han lägger ner på oss anställda för att se till att vi mår bra, att allt fungerar och går ihop. Så mycket som han jobbar och sliter för att göra denna restaurang till den bästa.

Han har så mycket kärlek och positiv energi att ge och han överöser oss anställda med det så fort han får chansen. Även om han kanske har en skitdag så fortsätter han ändå att sprida positiv energi. Har ni någonsin mött på en chef som sjunger högt och glatt medan han jobbar tillsammans med er anställda för att få er att bli glada och taggade? Eller som frågar er hur ni mår och faktiskt lyssnar på ditt svar, samt finns där med stöd?

För det gör vår chef. Han får en att längta att gå på ett pass, han ger en så mycket motivation och stöd. Jag har i tidigare jobb mött på mycket dålig energi från vissa chefer och jag är så otroligt glad över att ha fått hamna just hos denna chef. Han lyfter oss alla och han gör denna restaurang till den bästa med all kärlek han sprider till både gäster och oss anställda. Anders Halvarsson, han förtjänar priset för årets chef.

En väldigt lycklig maxare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons