Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Den omänskliga elitens agenda

Hans Backman (4/8) avslöjar åter sitt partis, och hela alliansens, agenda. Den som inte arbetar äter inte, är budskapet från denna omänskliga elit.

Annons

Man skulle ju hoppas att de själva hamnade i samma situation som de minst etthundratusen kroniskt sjuka människor de nu bestämt vara arbetsföra, tvärtemot samstämmiga bedömningar av medicinsk expertis.

De har dock, på allas vår bekostnad, sett till att eliminera minsta risk att själva tvingas försöka få sitt dagliga bröd från de solidariskt uppbyggda skyddsnät de nu gör sitt bästa för att riva ner. Vi som lever i verkligheten vet att det finns sjuka, och på andra sätt trasiga människor, som omöjligt kan utföra någon slags arbete och som vi alla måste hjälpas åt att ge en så bra tillvaro som möjligt.

Vi vet också att det fattas en miljon arbetstillfällen i Sverige, och att det inte hjälper hur mycket ni än försöker med coachning, rehabilitering eller omstartsprogram. Det enda hållbara receptet för att skapa sysselsättning, är en omfördelning av pengar så att den halva av Sveriges befolkning som nu lever på gränsen kan börja konsumera. På så vis kan man sätta snurr på de ekonomiska hjulen, samt återbemanna sjukvård, omsorg, skola och samhällsservice.

Alla ni som har tankar på att lägga er röst på alliansen, ska vara medvetna om att ni inte kan räkna med någon hjälp från samhället den dag ni blir långtidssjuka eller gamla. Om ni röstar på Folkpartiet kan ni däremot räkna med att få en urangruva i närheten, och att era efterkommande kommer att hata er i all evighet för de atomsopor ni lämnat efter er!

Jörgen Myhrman (V)

kommunalskandidat, Nordanstig

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons