Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

De tror visst att vi är dumma

Ja nu har bilan fallit.

Annons

Hur dumma tror landstingets politiker att Gävleborgs befolkning är?

Komma och påstå att när de säger upp avtalet med Mitt Hjärtas Hjärtklinik så kapar man kostnaderna med 3 milljoner på ett år. Vart tar hjärtpatienterna vägen?

Räknar man kallt med att de flesta avlider eller?

Samtidigt som man tar detta idiotiska beslut så kommer det statistik på att Gävleborg ligger i botten, i hela Sverige, när det gäller för oss sjuka att få tid på en hälsocentral, flest antal dagar av väntan för att träffa en läkare. Men det är väl inga problem för landstingsrådet och hennes regeringskamrater, det klarar vi.

Åter igen säger jag att hjärtproblem är här och nu, inte vänta en vecka eller mera. Jag har full respekt för distriktsläkare och deras kunnande, men många av oss som har komplicerade hjärtproblem måste ha tillgång specialister. Nu har landstingsledningen slagit undan benen på många av länets innevånare, men vad gör det, det är inte val i år.

Har du som läser detta tänkt på att när det drar ihop sig till val då lovas det guld och gröna skogar, men när ett block har vunnit valet då har vi ingen talan, ej heller att vi medborgare får komma med några krav.

Det här med vindkraft kontra sjukvård, nej det är bäst att jag slutar här och nu.

Maud Frestadius

Strömsbruk

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons