Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

De små företagen skapar framtidens jobb

Alla partier lovar fler jobb, men vem är det som anställer? Det behövs flera jobb, särskilt för ungdomar. Somliga tror att politikerna kan skapa jobben. Några hoppas på att de nya jobben ska komma i offentliga sektorn. Folkpartiet har en annan ide om varifrån de nya jobben ska komma.

Annons

Morgondagens jobb finns i de många små företagen. Det kan vara i tjänstesektorn, till exempel förskola, kaféer och restauranger. Det kan vara i avancerade miljöteknikföretag.

Sådana jobb kan bara skapas av företagarna själva. En företagare är en människa med en dröm, och som är beredd att satsa både tid och pengar på sin ide. När iden bär, och företaget växer med fler anställda, kan drömmen förverkligas.

Efter att ha arbetat med utveckling av företagare, och sett småföretagare växa, ser jag en potential för framtidens företagare. Jag träffar många företagare med ideer och drömmar, och problemlösare inom vård, teknik och miljö.

En regering kan underlätta för människornas drömmar. Vilken regering tror du kommer att hjälpa flest företagare att starta eget, utvecklas och växa? Rösta för Folkparitet Liberalerna i september, så röstar du för fler nya företag.

Britt-Inger Andersson (FP)

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons